Bliv SmerteVejleder (beta-tester)

SmerteVejledere er en slags kørelærer, der skal forstå hvordan de bedste støtter mennesker med kroniske smerter til gradvist og under trygge forhold at "tage kørekortet" til et liv med kroniske smerter - men uden afmagten, frustrationerne og begrænsningerne
Morten Høgh
PhD, MSc Pain

For at blive beta-tester som SmerteVejleder skal du som minimum have gennemført Grundkursus i Smertevidenskab og Neuroscience og Smertefysiologi samt have mindst ét års erfaring med at hjælpe mennesker med kroniske primære smerter.

Beta-tester betyder, at du bliver SmerteVejleder og skal sende mindst 10 patienter gennem eForløbet samt at du følger op med patienterne efterfølgende. Herudover forpligter du dig til at give feedback til Morten Høgh vedr. dine og dine patienters erfaringer med forløbet.

Når beta-test-fasen er afsluttet (sommer 2021) får du tilbudt at fortsætte som fuldgyldig SmerteVejleder uden at deltage på 1-dags-kurset, der bliver påkrævet for nye SmerteVejledere. Dine erfaringer vil desuden blive brugt til at forbedre eForløbet og til at forme uddannelsen af nye SmerteVejledere.

Kontakt morten@videnomsmerter.dk for at blive beta-tester